De lekkerste koffie op locatie

Met de Kaldi Mobiel heeft u de lekkerste koffie en thee op uw beurs of evenement. Vanuit onze mobiele koffiebars schenkt Kaldi vele koffiespecialiteiten. De versgemalen bonen en volle melk zorgen voor het ultieme kopje koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of andere koffiespecialiteit. Daarnaast biedt Kaldi een grote collectie aan theesoorten aan.

De Kaldi mobiel is een omgebouwde Piaggo Vespa Ape 50. Deze Italiaanse auto op drie wielen zorgt voor de perfect ambiance op uw evenement of beurs. De Kaldi Mobiel is voorzien van een Mirage Duette expressomachine. Deze expressomachine is van topkwaliteit en zorgt voor het lekkerste kopje koffie. De ervaren baristas van Kaldi zorgen voor een snelle service, kwaliteit en zorgen voor extra gastvrijheid op uw evenement.

De Kaldi mobiel is toepasbaar op elke evenement, groot of klein, zakelijk of privé. In overleg is van alles mogelijk. Zo kunt u Kaldi inhuren om op locatie koffie en thee te schenken. Daarnaast kan Kaldi koffie en thee verkopen op uw evenement en beurs. Kaldi beschikt over meerdere mobiele koffiebars. Zo kan Kaldi op verschillende evenementen en beurzen tegelijkertijd opereren. Daarnaast is het ook mogelijk om op meerdere mobiele koffibars op een groot evenement in te zetten.

Bent u geïnteresseerd zijn de Mobiele koffiebar van Kaldi dan kunt u een offerte opvragen.