Weber Barbecue Kookworkshop

Kookworkshop Weber Barbecue bij van Rossum IJzerhandel

Leer weberen met IJzehandel van Rossum. De zomer komt er weer aan en de Weber barbecue kan weer uit de schuur worden gehaald. Met het mooie weer is buiten eten met vrienden en familie puur genieten. Toch passen mensen weinig variatie toe wanneer het gaat om barbecueën. De meeste mensen gebruiken namelijk hun barbecue alleen maar voor het grillen van vlees.

Met de Weber Barbecue kunt u uw vrienden en familie verrassen met de vele mogelijkheden die de Weber Barbecue biedt. Naast grillen is het mogelijk om te wokken, stomen en te koken. Tevens is er zelfs de mogelijkheid om pannenkoeken en pizza op de nieuwe generatie Weber Barbecue te bakken. Zo zijn er naast het grillen van een lekker stukje vlees tal van mogelijkheden om gezond en lekker te barbecueën.

Om al deze nieuwe mogelijkheden van de Weber Barbecue onder de knie te krijgen biedt Van Rossum IJzerhandel speciale kookworkshops aan. De Weber Kookworkshops worden gegeven door IJzerhandel van Rossum’s eigen gecertificeerde Weber® Grill Masters. De Grill Masters van IJzerhandel zijn opgeleid door meesterkok en 2 Michelin sterren kok Ron Blaauw. De Grill Masters kunnen u de fijne kneepjes van het barbecueën op de Weber Barbecue bijbrengen.

Tijdens de Weber Kookworkshop worden er verscheidene gerechten bereidt en wordt er ingegaan op de verschillende methoden van barbecueën op kolen en gas. Naast het barbecueën zelf is er ook voldoende tijd om van de bereide gerechten te genieten. Aan de Weber Kookworkshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen en de kookworkshop duurt 5 uur.

Na de Kookworkshop er in de Weber shop in shop van, van Rossum IJzerhandel worden rondkijken. Tevens gelden er na de kookworkshop speciale aanbiedingen op de collectie Weber barbecues van, van Rossum.

De Weber Barbecue

De Weber barbecue is momenteel niet meer weg te denken uit de tuin. Door zijn eenvoud in gebruik, prachtige design en duurzaamheid is het dé ideale barbecue. De collectie Weber barbecues zijn groot en hebben elke andere voordelen. Zo is er altijd een Weber barbecue die aansluit bij uw wensen.

De Weber houtskool Barbecue

Voor veel mensen is barbecueën op houtskool of briketten de traditionele manier van barbecueën. Met de Weber houtskool BBQ kunt u veilig, makkelijk en gevarieerd barbecueën. De Weber houtskool Barbecue is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Met alle Weber houtskool BBQ’s kunt u op vier manieren grillen, waardoor de mogelijkheden grenzeloos zijn.

Voor de Weber Houtskool Barbecue kunt u houtskool of briketten gebruiken. Houtskool bereikt snel een hoge temperatuur, maar brand kort. Briketten daarentegen houden de warmte langer vast waardoor u tot vier uur kunt barbecueën. De Weber houtskool barbecue zijn verkrijgbaar bij van Rossum IJzerhandel.

De Weber Rook Barbecue

De rooktechniek wordt tegenwoordig veel toegepast om een extra rooksmaak aan gerechten te geven. De Weber Smokey Mountain Cooker is een rookbarbecue die vlees, vis en groente langzaam gaart op een lage temperatuur.

Het soort houtsnippers die u gebruikt voor het roken is bepalend voor de smaak van uw gerechten. Van Rossum IJzerhandel heeft vier verschillende soorten houtsnippers in het assortiment. De appel en kers houtsnippers zijn ideaal te gebruiken in combinatie met varkensvlees en kip. De mesquite houtsnippers zijn geschikt voor de bereiding van vis en groente. De pecan en hickory houtsnippers zijn geschikt voor rood vlees. Daarnaast zijn er de whisky houtsnippers die geschikt zijn voor zowel vlees, vis en groente.

De Weber Gas Barbecue

Barbecueën op gas is snel en makkelijk. De Gas BBQ van Weber zijn binnen 10 minuten klaar voor gebruik. De gas barbecue bevat een thermometer en de warmte kan gecirculeerd worden. Hierdoor kunnen alle gerechten, van simpel tot culinair, op de Weber gas barbecue worden bereidt.

De Weber Elektrische Barbecue

Met de elektrisch barbecue van Weber hebben de buren geen last meer van rook en overlast. Zo kunt u met de elektrische barbecue, barbecueën in de stad. De compacte barbecue is ideaal voor op het balkon. De gerechten worden op een elektrische barbecue net zo lekker en mals als op een gas of houtskool barbecue.