Het uitbesteden van een catering, borrel of lunch is een heerlijke luxe, want je hebt immers zelf geen omkijken naar de inkoop, voorbereidingen en uitvoering van het geheel. Maar er is meer, want een goede cateraar zorgt voor een verrassende smaaksensatie, met originele hapjes, bereid uit dagverse producten.

Catering in Den Haag

Cateraar NJ-Cook4You is zo’n unieke cateraar uit Den Haag, die exact een match maakt voor het publiek wat bij hen gereserveerd heeft. Door de beschikking over jonge chef-koks, en een geheel eigen perceptie op catering, wordt iedere reservering met hart en ziel tot een succes gemaakt. Jonge chef-koks begrijpen de behoefte van zowel de jongere klant, als de oudere klant; daar waar de 50+ doelgroep de wat gevestigde, traditionele invulling verlangt van een cateraar, staat het jongere publiek meer open voor hippe, mondiale gerechten en fingerfood.

NJ-Cook4You begrijpt als geen ander de wensen van de klant en biedt hier een zorgvuldige invulling aan. De klant heeft keuze uit een zeer gevarieerd, vers scala aan food-items, bereidt door de chef met dagverse producten.

Een professionele cateraar biedt invulling aan de gehele catering. Zo ook NJ-Cook4You. De catering kan geheel aangekleed worden met eetgerei, tafels, stoelen, bedienend personeel, tot aan professionele horeca benodigdheden. De catering speelt zich voornamelijk af in Den Haag, zoals Wassenaar & Delft.

Unieke catering Den Haag & Delft

Je zou ook interesse kunnen hebben in