Als bedrijf moet je elk jaar weer kerstpakketten weggeven, en dan moet je ieder jaar weer iets verzinnen. Om jou voor het aankomende jaar wat inspiratie te geven heb ik de beste kerstpakketten even op een rijtje gezet.   kerstverlichting  

• Het wijn kerstpakket

Wijn is een veelvoorkomend kerspakket, en dat is niet voor niets. Wijn is een favoriet drankje van veel mensen, vooral tijdens de koude wintermaanden, vaak gaat er dan niks boven een glas rode wijn. Binnen het assortiment wijn heb je als bedrijf bovendien veel keus. Je kan de soort wijn kiezen(rode wijn of witte wijn), welke prijsklasse je in wilt zitten etc.  

• Snacks voor de feestdagen

Wanneer je liever geen alcohol aan jouw werknemers geeft, maar wel iets waar ze tijdens de feestdagen van kunnen genieten dan is een kerstpakket vol met snacks een goed idee. Denk aan chocolade, koekjes, chocolademelk, koffie en ga zo maar door. Alle etenswaren die je nodig hebt voor een kerstfilmavond.  

• Een pakket met bordspellen

Vooral als jij veel werknemers hebt met families dan is dit een leuk idee. Je kunt jouw favoriete spellen hierin verwerken, met misschien nog wat snacks voor tijdens het spelen van deze spellen. Tegenwoordig spelen nog maar weinig mensen bordspellen, maar kerst is hier toch wel de ideale tijd voor.  

• Een thema kerstpakket

Een soort kerstpakket wat dit kerstseizoen een echte trend wordt is het thema kerstpakket, denk hierbij aan een Chinees of Italiaans kerstpakket. Een dergelijk kerstpakket kan eten en drank bevatten maar ook andere typische voorwerpen voor dit thema, een Chinese jaarkalender als voorbeeld.  

• Kerstpakket ideeën

Heb jij hier wat inspiratie uit kunnen halen? Misschien wel je door deze ideeën wel op een totaal ander idee gekomen, wat natuurlijk ook geweldig is. Met een van deze kerstpakketten zit je in ieder geval goed, maar het is ook belangrijk jouw kerstpakket af te stemmen op de soort werknemers die er bij jou werken. Wanneer er veel werknemers met families werken geef je sneller een bordspellenpakket, terwijl je met snacks eigenlijk nooit fout kan zitten.   kerstpakket bbq ball groen

de-leukste-kerstpakketten-om-weg-te-geven

Je zou ook interesse kunnen hebben in