Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer is entertainment op het hoogste niveau. Iedere week opnieuw beleven de gasten een wervelende avond tijdens de dinnershow met theaterspektakel.

Met een scherp oog voor detail verzorgt Meinders Catering de culinaire invulling van de show. Voordat het seizoen begint is er een uitgebreide proeverij geweest om tot het perfecte menu voor de avond te komen. De chef-kok combineert seizoensingrediënten met vakmanschap om tot gerechten te komen waar je geen genoeg van krijgt.

De keukenbrigade start de dag voordat Brooklyn speelt met de voorbereidingen voor het diner. Op meerdere plekken in de Studio’s worden satellietkeukens opgebouwd om de gasten op de verschillende levels in de diverse zalen van dezelfde flexibele en snelle service te voorzien. Op de dag zelf zijn de koks vanaf 14.00 uur bezig met het bereiden van de gerechten. Voor aanvang van de show neemt de chef-kok alle diëten door met de party manager, zodat alles direct naar de juiste tafel gaat.

Timing is alles op deze avonden. De hele organisatie staat op scherp. Iedere seconde is van tevoren gepland en doordacht. Het opdienen van de verschillende gangen moet naadloos aansluiten op het programma van de show. Interactie tussen keuken en bediening is als een geoliede machine. Resultaat is een perfect 4 gangendiner: stijlvol gepresenteerd en van hoge kwaliteit.

Zodra de gasten naar het theater gaan, keert de rust in de keuken terug. Er wordt opgeruimd en schoongemaakt en de vrachtwagen staat weer klaar.

Meer informatie: Evenementenbureau Wentink & Forno

Meinders Catering verantwoordelijk voor culinaire beleving tijdens Brooklyn Nights

Je zou ook interesse kunnen hebben in